Hej! Sofia här?

Tänkte att jag skulle kunna skriva lite rader om resan. Vi har haft en himla tur med resan och vädret. Själva vandringarna har varit härliga eftersom vi har gått i ett lagom tempo. Och det enda man tänker på är var man ska sätta fötterna eftersom det typ är stenar överallt.

Själva bestigningen av Kebnekaise var tuff men vilken känsla det var när man kom upp på toppen, vilken glädje och lättnad! Utsikten var helt fantastisk!?

Sen var det vägen tillbaks. Den gick fortare men knäna tog mycket stryk eftersom det var brant. Hela vandringen tog runt 13 timmar. Men helt värt det!!?

Vi gick en barfota runda på 1 km med sten, mossa, lera och gyttja dagen efter. Det rekommenderar jag alla att göra för tillslut märkte man inte att det stack eller gjorde ont och fötterna blev jätte mjuka!

Eftersom jag nu har gjort den här resan två gånger trodde jag att jag nu skulle känna att man inte kommer åka dit igen. Men det är tvärtom, saknar lugnet och naturen. Så tror att jag kommer åka dit någon mer gång i framtiden och det tror jag att de andra också känner.

Kram/ Sofia

20160805_124029image image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *